0770 686 119 contact@themarkers.ro

Servicii

Telesales&Telemarketing, Generare de Leaduri, Studii de Piata, Colectare de Creante, Mystery Calls, Creare si Calificare baze de date. Agentii de vanzari The Markers se vor implica astfel incat eficienta campaniilor tale sa fie maxima.

Vezi detalii

Creare texte de vanzare (copywriting) si continut pentru siteuri, newslettere, scrisori de vanzare, materiale de prezentare si nu numai. Intra aici pentru mai multe detaliiTelesales&Telemarketing, Generare de Leaduri, Studii de Piata, Colectare de Creante, Mystery Calls, Creare si Calificare baze de date. Agentii de vanzari The Markers se vor implica astfel incat eficienta campaniilor tale sa fie maxima.

Vezi detalii

Logo companie, mape de prezentare, reviste, cataloage de prezentare, bannere si bannere electronice de promovare, flyere, panouri, filme de prezentare si prezentari de companie. Creare identitati vizuale. The Markers te va face sa fii mandru de imaginea companiei tale.

Vezi detalii

Realizare website, creare site de prezentare, magazine online, bloguri si landing pageuri, portaluri de specialitate.

Vezi detalii

Creare siteuri, atat design cat si functionalitati; creare content, texte de vanzare si newslettere, realizare si transmitere campanii de emailling. Social Media. Google AdWords. SEO.

Vezi detalii

Daca iti doresti sa ai la dispozitie un intreg departament de marketing, cu oameni experimentati, care sa te ajute in mod continuu la cresterea vanzarilor si la dezvoltarea afacerii, atunci citeste mai departe, caci ai ajuns la locul potrivit!

Vezi detalii