0770 686 119 contact@themarkers.ro

Distribuie acest articol in social media

O noua luna, un nou Learning Day la echipa The Markers! Iata cateva tool-uri interesante ce te vor ajuta sa iti usurezi munca!

Keywords Planners

 

MOZ

In cazul in care nu stiati de MOZ, este o platforma usor de folosit si foarte intuitiva pentru urmarirea cuvintelor cheie si rank-ul acestora. Moz iti genereaza liste de cuvinte cheie potrivite pentru siteului tau. Poti sa urmaresti si activitatea competitorilor, sa iti listezi domeniile conexe site-ului si sa te bucuri de optiuni SERP si instrumente SEO. Utilizand platforma te vei bucura si de o analiza si predictie a cat de bine va performa fiecare cuvant in parte (ce volum de cautari vor inregistra cuvintele).

https://moz.com/explorer?ref=producthunt

1

Topics

Topics este un monitor SEO gratuit, intuitiv si usor de folosit. Te ajuta sa cauti relevanta unor cuvinte cheie si iti afiseaza: volumul de cautari, trenduri lunare, performanta lor de la an la an, CPC, competitorii si ce vizibilitate si cate vizite au inregistrat, atat pentru cuvantul cautat, cat si pentru lista de cuvinte conexe.

https://topics.seomonitor.com/

2

Google Analitics

 

GA Checker

Cu un simplu click, poti verifica pe aceasta platforma daca exista sau nu un cod Google Analytics. Sunt identificate paginile din site care contin etichete Google Analytics.

http://www.gachecker.com/

3

Social Media

 

All-Hastag

Un tool ideal pentru a gasi usor si repede hastag-uri relevante pentru diverse poze, pe Instagram, Linkedin sau Facebook. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci un cuvant, iar platforma iti va genera cele mai accesate si apreciate hastaguri care sa contina cuvatul tau cheie.

https://www.all-hashtag.com/

4

Fancy Text Generator

Te-ai intrebat vreodata cum de unele branduri sau persoane folosesc diferite fonturi pentru descrierile la diverse poze pe Instagram? Ei bine, folosesc Fancy Text Generator. Tot ce trebuie sa faci este sa tastezi textul dorit iar platforma iti genereaza zeci de fonturi din care sa alegi. Apoi, copy&paste si gata!

https://lingojam.com/FancyTextGenerator

5

De la Google

 

Testmysite

Google iti ofera posibilitatea sa verifici viteza site-ului tau pe un dispozitv mobil. Iti calculeaza cat dureaza sa ti se incarce pagina accesata pe telefon si iti ofera recomandari pentru a o optimiza pentru utilizatori.

https://www.thinkwithgoogle.com/feature/testmysite/

6

Google Trends

Google Trends iti ofera o imagine de ansamblu a ceea ce cauta oamenii in diferite tari, cele mai recente subiecte si statistici, care sunt cautarile anului trecut, tendinte in cautari. Asta este de ajutor pentru a gasi subiecte de articole in trend.

https://trends.google.com/trends/?geo=RO

7

SITE

 

Agorapulse

Aceasta platforma te ajuta sa masori performanta paginii de Facebook pe care o administezi. Odata logat, iti este afisat un rapot in detaliu al activitatii paginii, in functie de engagement, reach, impresii pentru ultimele 50 de postari. De asemnea, vei putea avea o imagine mai clara a afacerii tale in comparativ cu concurenta. Astfel, iti poti optimiza strategia de comunicare pentru a te diferentia.

https://barometer.agorapulse.com/home

8

Make my Persona

Aceasta platforma te ajuta sa creezi cele mai simpatice Buyer Personaes pentru prezentari si pitch-uri. Este simplu, intuitiv si usor de folosit iar produsul final arata foarte bine.

https://www.hubspot.com/make-my-persona

9

Speram sa va ajute!

Distribuie acest articol in social media