0770 686 119 contact@themarkers.ro

Creare Website

Creare site de prezentare, creare magazine online, bloguri si landing page-uri, portaluri de specialitate.


Suntem singura companie ce iti ofera integrat toate serviciile ce sunt necesare cand e vorba de creare site de prezentare care sa iti aduca succesul meritat.


“Nu construi link-uri. Construieste relatii.”

Rand Fishkin


Afacerea ta are nevoie de o pagina online de prezentare, de un magazin online sau de  o imbunatatire a actualului tau website?

Esti constient cat de importanta este prezenta ta in mediul online si, mai ales, diferentierea in fata concurentei, totusi nu stii cum sa schimbi ceva?

Realizezi ca viitorul este online si iti doresti sa ai o afacere mereu de actualitate, la care potentialii clienti sa aiba acces usor si permanent?

Daca da, esti in locul potrivit, la momentul potrivit!

Specialistii nostri vor respecta indicatiile tale in materie de creare site, astfel incat sa te reprezinte. Este important ca site-ul afacerii tale sa fie atractiv si sa se ridice la standardele impuse de era digitala in care traim. Afacerea ta merita un site remarcabil care sa vanda si care sa genereze noi contacte pentru un viitor stralucit si rezultate de exceptie!

De ce ai nevoie de creare site pentru afacerea ta?


De ce ai nevoie de creare site pentru afacerea ta?


  • In ziua de azi este necesar ca afacerea ta sa aiba un site pentru ca, indiferent de domeniul tau de activitate, lipsa prezentei in mediul online nu denota altceva decat lipsa adaptarii la perioada prin care trecem;
  • Pentru ca doar prin creare site poti crea legaturi stabile cu clientii tai prin intermediul tehnologiei;
  • Pentru ca marketingul exclusiv offline devine din ce in ce mai ineficient si insuficient;
  • Pentru ca, in zilele noastre, un site este o sursa de atragere de clienti, vitala oricarei afaceri;
  • Pentru ca vei reusi, ca prin intermediul unui site remarcabil, sa iti cresti afacerea si numarul de clienti.

De ce sa colaborezi cu The Markers pentru serviciile de creare de site si webdesign?


De ce sa colaborezi cu The Markers pentru serviciile de creare de site si webdesign?


Iti punem la dispozitie webdesigneri experimentati, care sunt in permanenta adaptati la cerintele consumatorilor, care cred in puterea originalului si care se vor consulta cu tine pentru obtinerea celor mai bune si remarcabile idei.


Am creat de la zero si am imbunatatit pana acum site-urile a peste 50 de companii, iar rezultatele au fost vizibile de fiecare data.


Intelegem nevoia de interactiune cu utilizatorii de internet, drept pentru care gandim site-urile intr-o maniera adaptata acestor cerinte si standarde.
Mai mult decat creare site, avem grija sa formulam continut de valoare si realizam integrari cu bloguri. Avem o intreaga baza de date de bloguri si de site-uri pe care articolele tale sa isi gaseasca un loc de cinste.
Ne ocupam de integrarea paginilor de social media in site si de corelarea activitatilor din cele doua sfere.
Astfel, de fiecare data efectuam analize si cercetari de piata, urmand ca strategiile propuse sa fie adaptate obiectivelor si pozitionarii afacerii tale.


Totodata, stim cat de important este pentru clientii tai sa intalneasca pe site un mediu user friendly, asa ca solutiile propuse de noi te vor face intotdeauna vizibil, original, atractiv si placut.


Iti vom oferi consultanta de specialitate ori de cate ori vei avea nevoie, atat inaintea, in timpul, cat si dupa crearea website-ului. Iti oferim suport si servicii, atat pentru serviciul creare site, a textelor necesare, precum si pentru promovarea lui ulterioara.

Alege The Markers pentru ca doar specialistii nostri iti vor oferi servicii integrate pentru serviciul de creare site: de la crearea textelor necesare la crearea elementelor grafice, de la programarea tehnica la integrarea cu instrumentele uzuale de marketing si pana la crearea unei strategii eficiente de marketing.


Daca si tu iti doresti asta pentru afacerea ta

Daca si tu iti doresti asta pentru afacerea ta


Ce fac specialistii The Markers pentru afacerea ta prin intermediul serviciului creare site?


Identifica impreuna cu tine obiectivele pe care site-ul trebuie sa le indeplineasca;

Studiaza piata si consumatorii vizati de afacerea ta, precum si concurenta;

Propun structura site-ului, continutul pentru acesta si functionalitatile pe care site-ul va trebui sa le aiba;

Creeaza un design remarcabil pentru site-ul tau;

Impreuna cu tine, stabilesc forma finala a site-ului;

Se ocupa de crearea de site responsive ce se va adapta la toate tipurile de device-uri folosite pentru navigarea pe internet;

Implementeaza actiuni SEO asupra site-ului, astfel incat acesta sa fie optimizat si usor de indexat de catre motoarele de cautare;

Testeaza site-ul atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al experientei pe care utilizatorii o vor avea;

Realizeaza un training impreuna cu tine si cu angajatii tai pentru a va invata cum se utilizeaza modulul de administrare al site-ului;

Iti acorda suport si consultanta continua.

Daca si tu iti doresti asta pentru afacerea ta

Daca si tu iti doresti asta pentru afacerea ta


Iata aici doar cateva dintre firmele carora The Markers le-au oferit serviciul de creare site


Daca si tu iti doresti asta pentru afacerea ta

Daca si tu iti doresti asta pentru afacerea ta