0770 686 119 contact@themarkers.ro

Campanii integrate de marketing


Hei!

Bine ai venit! Numele meu este Mark si vreau sa fim prieteni.

Lasa-ma sa ghicesc… ai venit aici pentru ca ai inteles ca nu e suficient sa faci o treaba buna pentru a avea rezultatele pe care ti le doresti. Ai inteles ca toata treaba dintre lucrul foarte bine facut si obiectivul atins sta incomunicare si in marketing remarcabil.

Esti ingrijorat pentru ca desi faci bine ce faci, nu te vede lumea? Eu sunt prieten bun cu un intregdepartament de marketing. E vorba de oameni experimentati, care sunt dornici sa te ajute in mod continuu la cresterea vanzarilor si la dezvoltarea afacerii.

In situatia ta au fost multi altii: din 2013 pana acum, am ajutat 63 de firme sa isi creasca vanzarile si sa se dezvolte prin campanii de promovare si campanii de marketing remarcabile.

Este vorba despre oameni ce au acceptat sa fie prieteni cu mine si nu au fost dezamagiti. Mie nu imi place sa dezamagesc. Vreau sa imi fac prietenii fericiti si pentru asta sunt gata sa dau tot ce am mai bun… iar asta se traduce prin rezultate – vizibilitate si vanzari.

Hai sa vorbim si voi face in asa fel incat lumea sa te arate cu degetul. In sensul bun! Ce credeai?!


Vrei sa te ajut? M-as bucura mult!

Vrei sa te ajut? M-as bucura mult!


Google AdWords

Poate stiai, poate nu, dar 98% dintre utilizatorii romani de internet folosesc Google pentru a gasi o informatie. Eu am ales sa invat sa fac campanii de promovare AdWords pentru ca sunt cele mai eficiente din punct de vedere calitate-cost si vor aduce clientii de care ai nevoie. Mi-am obtinut certificatul Google si sunt mandru sa te anunt ca am rezultate frumoase.

Mi-am ajutat prietenii sa ajunga in primele pozitii, cu costuri minime. Pot sa te ajut si pe tine. Pentru inceput voi identifica gratuit cea mai buna strategie de promovare online. Mai departe, iti ofer un buget de 400 lei pentru a porni campania. Vezi cum merge si imi multumesti abia dupa.


Tentaaant, nu?! Hai sa incepem!

Tentaaant, nu?! Hai sa incepem!


Social Media

Facebook, Instagram, Google+, LikedIn, Youtube si Twitter

87% dintre anteprenori spun ca prezenta in social media a avut un impact pozitiv asupra afacerii lor si le-a crescut vanzarile. Stiai?

Ei bine, indiferent cat de mult ne plac pozele cu pisici, social media inseamna mai mult de atat. Inseamna canalul de comunicare dintre tine si clientii tai. E important sa fii prezent si activ in social media pentru a avea o comunicare eficienta si umana cu clientii, pentru a atrage mai multi vizitatori pe site si pentru a creste numarul clientilor. Ma voi ocupa de campanii de promovare in social media personalizate pe nevoile tale si tu vei fi incantat de rezultate.


Si tu ai nevoie de asta! Hai sa incepem!

Si tu ai nevoie de asta! Hai sa incepem!


Copywriting si content writing

William Shakespeare spunea ca pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba. E clar ca stia el ceva-ceva. N-o fi fost el copywriter, dar ca writer n-am ce sa-i reprosez. Poti sa il contrazici pe nenea Shakespeare? Nu poti. Nici nu stiu de ce ai vrea. Are mare dreptate.

Eu sunt pasionat de scris. Textele sunt copilasii mei, asa ca am mare grija ca ele sa fie curate, vesele si inteligente. Am realizat pana acum texte de impact pentru mai bine de 50 de companii, texte ce le-au ajutat la cresterea numarului de clienti si la crearea unei identitati si a unui brand puternic.

N-ai de ce sa fii ingrijorat daca imi acorzi placerea de a scrie pentru tine. N-ai idee ce preocupat as fi sa te multumesc.


Adooor provocarile! Hai la treaba!

Adooor provocarile! Hai la treaba!


SEO: Search Engine Optimization

Inseamna ca site-ul tau sa fie pe prima pagina in motoarele de cautare atunci cand potentialii clienti cauta serviciile sau produsele tale.

85% dintre cei care cauta pe Google nu trec mai departe de prima pagina a rezultatelor! Stii doar ca pentru a ascunde un lucru bine de tot, este suficient sa il pozitionezi undeva mai departe de a patra pagina pe Google. Acolo sigur nu il va gasi nimeni.

Lasand gluma la o parte, eu te pot ajuta sa ai site-ul pe primele pagini Google, sa ai un site care sa produca efectul dorit, care sa invite vizitatorii la actiune si care sa fie recomandat mai departe. Pe scurt, o campanie de promovare diferita, o strategie personalizata, care sa te duca spre reusita.


Si tu vrei asta pentru afacerea ta, nu?

Si tu vrei asta pentru afacerea ta, nu?


Emailing si newsletter

Asta este cea mai ieftina metoda de a ajunge la potentialii tai clienti. Emailing-ul este metoda de marketing online ce poate aduce cele mai bune rezultate (din punct de vedere cost-eficienta) atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Prin acest tip de campanii de promovare poti sa tintesti persoanele ce sunt interesate de produsul sau de serviciul tau si in felul acesta iti poti creste numarul de clienti, implicit vanzarile. Rezultatele pot fi monitorizate, raportate si optimizate in orice moment.

Stii cu ce se ocupa un newsletter? Este acel email pe care il primesti periodic si in care iti este prezentata o oferta, continut sau informatii fel si fel. El iti aduce aminte ca o anumita companie exista. Corect? Te face vizibil. Mi-am incheiat pledoaria.


Sa trecem la treaba! Incepem imediat!

Sa trecem la treaba! Incepem imediat!


Promovare pe Portal Management

Target-ul acestui site este reprezentat de: antreprenori, manageri si profesionisti din companiile din Romania, oameni interesati de dezvoltare profesionala si dezvoltare personala. Am prieteni si te pot ajuta cu niste promovare pe acolo.

Stiu, sunt un dragut. Cu placere!


Promovare pe Traininguri Specializate

Ghici ce! Si pe aici am prieteni (paaai, doar nu ne jucam…). Iti asigur promovarea prin intermediul newsletterului transmis bilunar catre directori si manageri din companiile romanesti.


In concluzie, cu mai mult de 250 de campanii de promovare gestionate pentru mai mult de 60 de companii si peste 20 de site-uri create, sunt pregatit sa te ajut si pe tine. Iti pot face o campanie de promovare integrata, personalizata pe nevoile firmei tale.

Hai sa ne vedem la o cafea si sa inteleg fiecare amanunt al afacerii tale si apoi iti voi face in mod gratuit o strategie care sa te ajute in cresterea vanzarilor. Dupa ce ne imprietenim si pun in aplicare acele campanii de promovare care ti se potrivesc, sunt pregatit sa le optimizez si sa le testez si sa estimez rezultatele.


Nu e timp de pierdut!

Suna-ma la 0314251722 sau

Nu e timp de pierdut!

Suna-ma la 0314251722 sau


Iata si valorile mele si ale echipei mele


Integritate

Facem intotdeauna ceea ce promitem ca facem, cand promitem ca facem.

Comunicare

Avem grija sa pastram o relatie apropiata cu toti clientii si partenerii nostri. Aceasta se vede prin faptul ca fiecare dintre clientii nostri este vizitat cel putin o data pe luna, i se scrie cel putin o data pe saptamana, i se raspunde la un email in cel mult 24 de ore si i se intoarce un apel pierdut in maximum 3 ore.

Orientare catre rezultate

Implementam, administram si optimizam doar acele campanii care aduc rezultate masurabile in afacerea clientului nostru.

Evolutie

Pentru a fi mai buni an de an pentru clientii nostri, investim in dezvoltarea noastra prin participarea periodica la traininguri, conferinte si seminarii si prin procese interne de coaching si mentorship. In acelasi timp, ne informam in continuu astfel incat sa fim la zi cu cele mai noi metode de marketing si promovare.

Entuziasm

Tuturor celor implicati in activitatile agentiei noastre le place ceea ce fac si asta se vede in buna dispozitie pe care o transmitem si celor care lucreaza cu noi.

Creativitate

Toate campaniile livrate catre clientii nostri se bazeaza pe idei proaspete, originale, ce au impact. Astfel, in fiecare luna le propunem clientilor noi metode de promovare care sa aduca succes afacerii lor.

The Markers in cifre

8 membri ai echipei – DTP&Design Specialist, Programator, 2 Agenti Telesales, 3 Specialisti marketing online, Account Manager

3 specialisti certificati Google AdWords si 1 specialist certificat Google Analytics

Euro buget Google AdWords Gestionat

Euro buget Facebook Ads gestionat

Euro buget media buying (advertoriale, bannere, newslettere) gestionat


Ce mai astepti?

Sunt nerabdator sa te cunosc

Ce mai astepti?

Sunt nerabdator sa te cunosc