0770 686 119 contact@themarkers.ro

Campanii Call Center

Telesales si telemarketing, lead generation, customer care, mystery shopping

Vanzari, creare si calificari de baze de date B2B si B2C, cercetare de piata, generari de leaduri si stabiliri de intalniri, totul prin intermediul Diviziei de Call Center The Markers. Campanii call center remarcabile!

Ce poti face efectiv prin intermediul unei campanii de call center?


I

poti vinde direct catre potentiali clienti interesati de produsele si serviciile tale, mult mai repede si catre mai multi clienti decat ar putea un agent de vanzari de pe teren;

I

poti califica, crea si updata bazele de date de care compania ta are nevoie;

I

iti poti promova noile servicii si noile produse;

I

poti genera leaduri si stabili intalniri cu cei direct interesati de afacerea ta;

I

poti afla feedbackul clientilor tai referitor la serviciile tale, poti face studii de piata rapide si eficiente;

I
iti poti recupera creantele de la clientii rau platnici sau te poti folosi de serviciul de retentie clienti pentru a convinge clientii sa nu fuga la concurenta.

Alege The Markers pentru realizarea campaniilor tale de call center!


The Markers inseamna

consultanta gratuita pentru stabilirea celei mai bune strategii;

agenti motivati si instruiti continuu;

experienta de 10 ani in domeniul vanzarilor si a vanzarilor prin telefon a echipei de management.

De ce The Markers pentru campaniile tale de call center?


Pentru ca iti punem la dispozitie o echipa de agenti atent selectati, bine motivati, continuu instruiti, agenti dedicati si specializati pentru a face vanzari.

Campania ta va fi administrata de o echipa manageriala profesionista cu peste 10 ani experienta in domeniu: specialisti in telesales, telemarketing, traineri cu experienta internationala, practicieni  in domeniu.

Tehnologia de ultima generatie este folosita pentru atingerea obiectivelor tale si pentru garantarea celor mai bune rezultate.

Pentru ca avem dorinta de a obtine succesul prin intermediul angajatilor, prin contributia fiecaruia dintre ei, dar, mai ales, prin lucrul in echipa.

Si, nu in ultimul rand, pentru ceea ce ne diferentiaza pe piata: suntem un Call Center dedicat vanzarilor.

Ce va face The Markers pentru compania taDaca si tu iti doresti asta pentru afacerea ta


Ce servicii si campanii de Call Center putem livra pentru cresterea vanzarilor companiei tale?


telemarketing1

Telesales si Telemarketing:

Pentru ca prin intermediul acestor campanii vei putea ajunge rapid la mai multi clienti potentiali, pentru ca vei vinde mai mult cu costuri mult mai mici. Pana in acest moment nu am intalnit servicii sau produse care sa nu pota fi vandute prin telefon.

telemarketing1

Generari de leaduri si stabiliri de intalniri:

In mediul de afaceri actual, cu cat ai mai multe contacte cu atat afacerea ta va fi mai profitabila. Agentii The Markers, prin intemediul bazelor noastre de date calificate, iti garanteaza intalnirile cu persoanele tinta ale business-ului tau.

telemarketing1

Cercetare de piata:

Pentru a putea afla care este feedbackul clientilor tai, care este parerea potentialilor clienti despre serviciile sau produsele pe care vrei sa le lansezi, cea mai eficienta cale este o campaniei de cercetare de piata. Prin intermediul telefonului, eficienta si rapiditatea cu care este realizata campania este superioara celorlaltor instrumente existente.

telemarketing1

”Mystery calls” si ”Mystery shopping”:

Trebuie sa stii oricand daca angajatii tai respecta misiunea companiei, procedurile de lucru, modalitatile de abordare ale clientilor. O afacere creste sau moare in functie de calitatea serviciilor oferite de angajati. Prin intermediul acestui serviciu, te asiguri ca angajatii tai sunt cei de care afacerea ta si clientii tai au nevoie.


Daca si tu iti doresti asta pentru afacerea ta